Palvelut

Palveluihimme kuuluvat mm. kotimuutot, yritysmuutot, ulkomaanmuutot sekä varastointipalvelut. Muuttolaatikoiden ja muuttotarvikkeiden myynti ja vuokraus. Vuokraamme myös autoa ja peräkärryä kuljettajan kanssa.

Erikoistyöt kuten kassakaappien ja pianon ja flyygelien siirrot ja kuljetukset sekä haalaustyöt kuuluvat myös palveluihimme.

Erikoisosaamisemme logistiikassa auttaa palvelemaan asiakkaitamme nopeasti, joustavasti ja vaivatta. Toimimme tällä hetkellä maanlaajuisesti, sekä tarvittaessa koko Euroopassa. Vahvan osaamisemme takaavat ammattitaitoinen ja koulutettu henkilökunta, joustava palvelu, sekä hyvä hinta-laatusuhde.

JMS-Kuljetus Oy sijaitsee Porissa joten nopean toiminnan miehet ovat hetkessä ovellasi palvelemassa teitä ympäri Satakunnan. Nopean toiminnan alueeseen kuuluu mm. Nakkila, Harjavalta, Kankaanpää, Rauma, Merikarvia, Ulvila, Huittinen, Noormarkku, Pomarkku, Honkajoki, Karvia, Jämijärvi, Parkano, Kristiinankaupunki. Rajat eivät meitä pidättele vaan palvelumme kattaa koko Suomen ja tarvittaessa Keski-Euroopan.

Tule käymään toimistossamme osoitteessa sovi aika koska muuttojen johdosta emme ole aina välttämättä paikalla.

Satakunnankatu 32, 28130 Pori / 0400 728 091

Kotimuutot

JMS-Kuljetus Oy hoitaa muutot yksiöstä omakotitaloon, mistä tahansa Suomesta, mihin tahansa Suomeen ja myös Keski-Eurooppaan.

Yritysmuutot

JMS-Kuljetus Oy hoitaa yritysmuutot joustavasti, ammattitaidolla ja ennen kaikkea ehdottoman luottamuksellisesti. Vuodesta 1996 olemme hoitaneet kaikenkokoisten yritysten muuttoja.

Ulkomaanmuutot

JMS-Kuljetukselta vuosien kokemuksella räätälöidyt ulkomaanmuutot vaivattomasti ja sovitun mukaisesti. Olemme tehneet ulkomaanmuuttoja useisiin Euroopan maihin.

Varastointipalvelut

Vuokraamme lämmintä ja siistiä varastotilaa lyhyt- tai pitkäaikaiseen varastointiin kilpailukykyiseen hintaan. Varastointipalvelut sopivat sekä kuluttajien että yritysten tarpeisiin.

Vuokrapalvelut

Vuokraamme varastotilaa, muuttolaatikoita, muuttomiehiä, muuttoautoa, peräkärryä ja kaikkea muuttoihin ja kuljetuksiin liittyvää.

Pianokuljetukset ja pianonsiirrot

Siirrämme pianot ja flyygelit perille koosta riippumatta samankuntoisena kuin lähtiessä. Hankalat paikat eivät ole meille ongelma vaan haaste.

Kassakaappien siirrot

JMS-Kuljetuksen palveluihin kuuluu myös kassakaappien siirrot. Suunnittelu ja ennakkovalmistelut ovat tässäkin erikoistyössä avainasemassa. Muuttuvia tekijöitä on monia joihin useat vuosien varrella suorittamamme onnistuneet kassakaapin siirrot ovat tuoneet kullanarvoista kokemusta.

Muuttolaatikoiden vuokraus

Muuttolaatikoihin on helppoa pakata tavaraa ja niiden avulla on myös helppoa muuttaa. Vuokraamme sinulle tarvitsemasi määrän muovisia tai pahvisia muuttolaatikoita.

» Katso muuttolaatikoiden hinnat

Roudauspalvelut ja pikakuljetukset

JMS-Kuljetus Oy hoitaa myös roudauspalvelut ja festivaalijärjestelyt. Olemme olleet mukana useita vuosia muun muuassa kuljettamassa Pori Jazz festivaalin tavaroita.

Tällä hetkellä roudaus ja festaripalvelut käsittävät seuraavia palveluita:

 • Tapahtumaroudaus (pöytien tuolien kuljetukset ja muut tehtävät)
 • Tapahtumakuljetus (juhlat, messut, tapahtumat jne)
 • Lavasteiden kuljetus (teatteri, museo, musiikkiopisto jne)
 • Taidekuljetukset (museosta näyttelyyn ja takaisin)
 • Vesivahinkomuutot ja tavaroiden siirrot 

Haalaustyöt

Suoritamme myös kaikenlaiset haalaustyöt. Huolellisesti suunniteltuna siirrettävän kohteen koko ja paino eivät ole meille esteitä. Haalaustyön ennakkovalmisteluissa valitsemme oikeat koneet ja menetelmät aina tilanteen mukaan. Ota yhteyttä ja haalaustyö hoituu luotettavasti.

 • Öljypoltinhaalaukset- ja poistot omakotitaloista
 • Keskuslämmityskattiloiden siirrot ja poistot

Konsultointi

Tarjoamme yrityksille kokonaisvaltaisen ratkaisun muuton vaiheiden suunnitteluun, aikatauluttamiseen ja toteutukseen.

 • Asiakkaan tarpeen perusteella laadimme tarjouksen ja kuvauksen muuton vaiheista
 • Dokumentoimme muuton valmistelun vaiheet ja laadimme muuttavalle henkilöstölle kirjalliset toimintaohjeet
 • Siirrämme kalusteet, laitteet ja muun irtaimiston ja teemme tarvittaessa atk-laiteasennukset
 • Toimitamme asiakkaalle tarvittavat muuttotarvikkeet ja pakkausmateriaalit
 • Tarvittaessa pakkaamme varasto- ja arkistomateriaalit ennen muuttoa sekä poistamme ylimääräiset materiaalit jakeina kierrätykseen
 • Yhdistämällä muuttoprojektiin tila- ja kalustussuunnittelupalvelumme saadaan toiminnallisesti tehokkaat ja visuaalisesti miellyttävät toimitilat sekä varmistetaan muuttoprosessin sujuvuus

Kysy lisää muuttopalveluistamme: 0400 728 091 tai jätä yhteydenottopyyntö

Muuttosiivous, taloyhtiösiivous ja kotisiivousta Satakunnan ja Pirkanmaan alueella.

Oletko muuttamassa pois vanhasta vai uuteen kotiin?  Tilaa meiltä siivouspalvelu kotiisi. Uuteen kotiin muuttaessa siivous on yleensä kattavampi, sen laajuudesta sovitaan asiakkaan kanssa yhdessä. Usein asunto on edellisen asukkaan jäljiltä siivottu, mutta lisäsiivouksella halutaan varmistaa riittävä puhtaus.

Hinta 38€ / h / siistijä

Hinta sisältää arvonlisäveron.

Muista kotitalousvähennys!

Kierrätyspalvelut

Kierrätyspalvelut ja kierrätys kauttamme. JMS-Kuljetus Oy kuljetuspalvelut kuljettaa ja kierrättää. Mikäli haluat päästä eroon  vanhoista tavaroista me kierrätämme ne ammattimaisesti luotettavasti. Kuljetamme päivittäin kierrätykseen menevää tavaraa Satakunnan ja Pirkanmaan alueella.