Palvelut

Palveluihimme kuuluvat mm. kotimuutot, yritysmuutot, ulkomaanmuutot sekä varastointipalvelut. Muuttolaatikoiden ja muuttotarvikkeiden myynti ja vuokraus. Vuokraamme myös autoa ja peräkärryä kuljettajan kanssa.

Erikoistyöt kuten kassakaappien ja pianon siirrot ja kuljetukset sekä haalaustyöt kuuluvat myös palveluihimme.

Erikoisosaamisemme logistiikassa auttaa palvelemaan asiakkaitamme nopeasti, joustavasti ja vaivatta. Toimimme tällä hetkellä maanlaajuisesti, sekä tarvittaessa koko Euroopassa. Vahvan osaamisemme takaavat ammattitaitoinen ja koulutettu henkilökunta, joustava palvelu, sekä hyvä hinta-laatusuhde.

JMS-Kuljetus Oy sijaitsee Porissa joten nopean toiminnan miehet ovat hetkessä ovellasi palvelemassa teitä ympäri Satakunnan. Nopean toiminnan alueeseen kuuluu mm. Nakkila, Harjavalta, Kankaanpää, Rauma, Merikarvia, Ulvila, Huittinen, Noormarkku, Pomarkku, Honkajoki, Karvia, Jämijärvi, Parkano, Kristiinankaupunki. Rajat eivät meitä pidättele vaan palvelumme kattaa koko Suomen ja tarvittaessa Keski-Euroopan.

Tule käymään toimistossamme osoitteessa sovi aika koska muuttojen johdosta emme ole aina välttämättä paikalla.

Satakunnankatu 32, 28130 Pori

0400728091

Kotimuutot

JMS-Kuljetus Oy hoitaa muutot yksiöstä omakotitaloon, mistä tahansa Suomesta, mihin tahansa Suomeen ja myös Keski-Eurooppaan.

Yritysmuutot

JMS-Kuljetus Oy hoitaa yritysmuutot joustavasti, ammattitaidolla ja ennen kaikkea ehdottoman luottamuksellisesti. Vuodesta 1996 olemme hoitaneet kaikenkokoisten yritysten muuttoja.

Ulkomaanmuutot

JMS-Kuljetus Oy hoitaa ulkomaanmuutot, ammattitaidolla ja ennen kaikkea ehdottoman luottamuksellisesti. Vuodesta 1996 olemme hoitaneet kaikenkokoisten yritysten muuttoja.

Vuokrapalvelut

Vuokraamme varastotilaa, muuttolaatikoita, muuttomiehiä, muuttoautoa, peräkärryä ja kaikkea muuttoihin ja kuljetuksiin liittyvää.

Pianokuljetukset ja pianonsiirrot

Siirrämme pianot ja flyygelit perille koosta riippumatta samankuntoisena kuin lähtiessä. Hankalat paikat eivät ole meille ongelma vaan haaste.

Varastointipalvelut

Vuokraamme lämmintä ja siistiä varastotilaa lyhyt- tai pitkäaikaiseen käyttöön.

Kassakaappien siirrot

JMS-Kuljetuksen palveluihin kuuluu myös kassakaappien siirrot. Suunnittelu ja ennakkovalmistelut ovat tässäkin erikoistyössä avainasemassa. Muuttuvia tekijöitä on monia joihin useat vuosien varrella suorittamamme onnistuneet kassakaapin siirrot ovat tuoneet kullanarvoista kokemusta.

Haalaustyöt

Suoritamme myös kaikenlaiset haalaustyöt. Huolellisesti suunniteltuna siirrettävän kohteen koko ja paino eivät ole meille esteitä. Haalaustyön ennakkovalmisteluissa valitsemme oikeat koneet ja menetelmät aina tilanteen mukaan. Ota yhteyttä ja haalaustyö hoituu luotettavasti.

  • Öljypoltinhaalaukset- ja poistot omakotitaloista
  • Keskuslämmityskattiloiden siirrot ja poistot

Konsultointi

Tarjoamme yrityksille kokonaisvaltaisen ratkaisun muuton vaiheiden suunnitteluun, aikatauluttamiseen ja toteutukseen.

  • Asiakkaan tarpeen perusteella laadimme tarjouksen ja kuvauksen muuton vaiheista
  • Dokumentoimme muuton valmistelun vaiheet ja laadimme muuttavalle henkilöstölle kirjalliset toimintaohjeet
  • Siirrämme kalusteet, laitteet ja muun irtaimiston ja teemme tarvittaessa atk-laiteasennukset
  • Toimitamme asiakkaalle tarvittavat muuttotarvikkeet ja pakkausmateriaalit
  • Tarvittaessa pakkaamme varasto- ja arkistomateriaalit ennen muuttoa sekä poistamme ylimääräiset materiaalit jakeina kierrätykseen
  • Yhdistämällä muuttoprojektiin tila- ja kalustussuunnittelupalvelumme saadaan toiminnallisesti tehokkaat ja visuaalisesti miellyttävät toimitilat sekä varmistetaan muuttoprosessin sujuvuus

Kysy lisää muuttopalveluistamme:
puh. 0400 728 091 tai jätä yhteydenottopyyntö

Muuttolaatikoiden vuokraus

Muuttolaatikoihin on helppoa pakata tavaraa ja niiden avulla on myös helppoa muuttaa. JMS-Kuljetus vuokraa sinulle tarvitsemasi määrän muuttolaatikoita.

Muuttolaatikot ovat kooltaan 54 cm (pituus) 36 cm (leveys) ja 28 cm (korkeus) tilavuus 52 l. Painoltaan laatikot ovat noin 2-3 kg.

Muuttolaatikoiden vuokraushinnat ovat 30 ltk / 5 vrk / 25 euroa tai sopimuksen mukaan.

Myymme kerran käytettyjä pahvilaatikoita koko noin 60x40x35/erittäin tukevia 1,50/kpl

Kysy löytyykö muovisia kerran käytettyjä laatikoita. HINTA 7,00 EUR/KPL ( OVH 12,50 eur/kpl)

Muuttosiivous / loppusiivous / kotisiivous

Oletko muuttamassa pois vanhasta vai uuteen kotiin?  Tilaa meiltä siivouspalvelu kotiisi. Uuteen kotiin muuttaessa siivous on yleensä kattavampi, sen laajuudesta sovitaan asiakkaan kanssa yhdessä. Usein asunto on edellisen asukkaan jäljiltä siivottu, mutta lisäsiivouksella halutaan varmistaa riittävä puhtaus.

Hinta 38€ / h / siistijä

Hinta sisältää arvonlisäveron.
Emme laskuta porissa matka-ajasta ja -kuluista, siivousvälineistä tai pesuaineista.
Muista kotitalousvähennys!